VERZEKER JEZELF EN STEUN SV SPRUNDEL

Met een juiste dekking kom je nooit voor verrassingen te staan.
Dat geldt op het voetbalveld en dat geldt voor verzekeringen.

Speciaal voor leden van SV Sprundel heeft Wagtmans verzekeringen in samenwerking met Delta Lloyd de Supporterspolis ontwikkeld. Niet alleen met voordeel voor jou… jouw voetbalclub profiteert mee! Voor elke supporterspolis die bij ons wordt afgesloten ontvangt SV Sprundel € 25,00. Zo verzeker jij jezelf én je club van een mooie, zorgeloze toekomst.

Het Verzekeringspakket van Delta Lloyd is een compleet pakket met verzekeringen voor wonen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, auto en recreatie. Je kiest zelf welke rubrieken je wilt verzekeren en profiteert van voordelige tarieven en gunstige voorwaarden. En er is nog een groot voordeel: hoe meer verzekeringen je opneemt in jouw Supporterspolis, hoe hoger je korting. Deze kan oplopen tot 12,5%. Tevens maak je als houder van de Supporterspolis elk seizoen kans op twee kaarten voor een eredivisiewedstrijd.

Verzekeren blijft een lastige materie met veel regeltjes en voorwaarden. We zien dan ook het liefst dat je contact met ons opneemt voor een persoonlijk advies. We nemen dan alle tijd om samen de verschillende mogelijkheden en wensen door te nemen.
Ook voor je zakelijke verzekeringen!

Wilt u de supporterspolis direct afsluiten, of een offerte laten maken? Klik dan hier.