“Paul heeft alles op de schop gegooid, en ervoor gezorgd dat mijn verzekeringen nu zijn zoals ik wil en zoals ze nodig zijn!”

Toen ik een aantal jaren geleden mijn bedrijf startte, kende ik Paul helaas nog niet. Mijn verzekeringen liepen elders, en ik was blij met mijn lage premie.

Via via kwam ik met Paul in contact, en besloot hem mijn huidige verzekeringspakket eens goed te laten bekijken. In een prettig persoonlijk gesprek werd gevraagd wat ik belangrijk vond, en werd ik gewezen op belangrijke zaken in mijn verzekeringspakket.

Wat bleek, ik was wel lekker goedkoop verzekerd, maar totaal niet zoals ik wilde. Paul heeft alles op de schop gegooid, en ervoor gezorgd dat mijn verzekeringen nu zijn zoals ik wil en zoals ze nodig zijn.

Hier is dus duidelijk zichtbaar dat niet alleen prijs belangrijk is. Veel belangrijker is een tussenpersoon met kennis en persoonlijke aandacht. Uiteraard wordt ook op de prijs gelet. Paul zoekt de juiste prijs/kwaliteit verhouding, en dat is prettig!

Wanneer er vragen zijn is 1 mailtje of telefoontje genoeg. Korte lijnen zorgen voor een snelle persoonlijke reactie. Erg fijn!

Kan niets anders zeggen dan: ga zo door, en heel veel succes in jullie nieuwe kantoor!

Bedrijfsnaam: Reuvers Bouw BV
Klantnaam: Eduard Reuvers
Website: www.er-bouwmanagement.nl