Diana Willart verzekeringen

Voor degenen die mij nog niet gesproken hebben, stel ik mij graag even voor. Ik ben een 45-jarige vrouw die geboren is in het Brabantse Oosterhout en woon momenteel in Fijnaart, maar ga per half augustus verhuizen naar Roosendaal.

22 jaar ervaring

In 1997 heb ik mijn HEAO-diploma richting Commerciële Economie gehaald en ben ik gaan werken in de verzekeringswereld. Afgelopen 1 mei ben ik bij Wagtmans verzekeringen komen te werken. Met ruim 22 jaar ervaring in de verzekeringswereld en in het bezit van de relevante WFT-diploma’s, kan ik zeggen dat ik werk met veel kennis en plezier.

Vertrouwen

Ik ben een enthousiast, doortastend en positief ingesteld persoon met een service gerichte instelling voor de klanten. De klant moet een goed gevoel hebben bij hetgeen er geregeld wordt en ervan uit kunnen gaan dat het beste eruit is gehaald.  Ze kunnen verwachten dat de adviezen en voorstellen die ik geef goed zijn uitgezocht en onderbouwd. Ik wil graag een wederzijds vertrouwen opbouwen met de klanten zodat de klanten weten dat ze altijd bij mij terecht kunnen voor hun vragen.