“Hij adviseerde ons hoe wij allerlei ingewikkelde problemen op een goede manier tot een goed einde konden brengen.”

WagtmansVerz_021Paul komt al een hele tijd bij ons over de vloer. 18 jaar geleden toen ik mijn eigen zaak begon kwam hij via zijn voormalige werkgever bij ons als verzekeringsadviseur bedrijven. Hij deed toen al zijn werk met veel passie, maar het koste altijd maar geld. Premie hier en premie daar.

Op dinsdag 6 januari 2006 werd ik gebeld. “De winkel staat in brand” klonk het bericht over de telefoon Ik haastte me zo snel ik kon naar de zaak, bij aankomst bij de winkel bleek deze niet meer te redden. En op dat moment word je geleefd. Er zijn veel mensen die van alles van je willen weten. Paul kwam langs en ging niet meer weg voor alles was besproken en geregeld. Hij adviseerde ons hoe wij allerlei ingewikkelde problemen op een goede manier tot een goed einde konden brengen. Hij is dagen een soort rechterhand voor me geweest. Dit resulteerde ertoe dat wij op woensdag 7 januari een winkel openden in een ander pand en dat wij 8 weken later onze herbouwde winkel konden openen.

Na deze 18 jaar werkt Paul Wagtmans van Wagtmans Verzekeringen nog steeds  met dezelfde passie als vanaf dag een.

Hij is voor ons in de weer en zoals ik al eerder in mijn verhaal vertelde is hij er zeker voor u als u hem nodig heeft. En ik kan u vertellen dat dit veel meer oplevert dan de tussenpersoon met de laagste premie. Want een tussenpersoon als Paul Wagtmans die voor je door het vuur gaat is goud waard.

Bedrijfsnaam: Martens Tweewielers
Klantnaam: Hugo Martens
Website: www.martens-tweewielers.nl