“De persoonlijke service van Wagtmans verzekeringen spreekt ons erg aan”

Ik ben met Wagtmans verzekeringen in contact gekomen via mijn broer. Na een ongeluk met mijn mountainbike kreeg ik van mijn toenmalige verzekeringsmaatschappij te horen dat ik de schade aan mijn fiets nergens kon verhalen. Via mijn broer kreeg ik echter het advies van Paul Wagtmans, de schade te melden op mijn doorlopende reisverzekering. Hieruit bleek voor ons wat de meerwaarde is van een deskundige verzekeringsadviseur, namelijk een goede begeleiding bij de afhandeling van een schade.

Toen we kort daarna vernamen dat Paul zijn eigen verzekeringskantoor ging starten, hebben we hem uitgenodigd ons verzekeringspakket te bekijken. In een persoonlijk onderhoud bij ons thuis heeft Paul onze polissen tegen het licht gehouden en geadviseerd deze op een aantal punten aan te passen. Vervolgens heeft hij ons een aantrekkelijke aanbieding gedaan, waarna de ondertekening hiervan niet lang op zich liet wachten.

De persoonlijke service van Wagtmans verzekeringen spreekt ons erg aan.  We gaan ervan uit dat de persoonlijke benadering bij Wagtmans verzekeringen hoog in het vaandel blijft staan.

 

Klantnaam: Familie Tummers