“Wagtmans verzekeringen gaat open en ‘echt’ contact aan met de klant. Op deze manier kom je tot de mooiste resultaten!”

referentieMijn eerste verzekering bij Wagtmans verzekeringen was een brommerverzekering, mede doordat mijn ouders al polissen hadden lopen bij Paul kwam ik bij hem terecht. Later werd dit uitgebreid naar een verzekering voor mijn eerste auto, de motor en vervolgens mijn privé verzekeringen voor het woonhuis, de reisverzekering, en een overlijdensrisico verzekering.

Later als zelfstandige kwam daar een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering bij. Toen ik het bedrijf van mijn ouders overnam was het haast vanzelfsprekend dat alle zakelijke verzekeringen uiteraard ook bij Wagtmans verzekeringen werden doorgezet. Mede door de deskundigheid, snelle service en periodieke overlegmomenten blijft mijn verzekeringspakket goed onderhouden. Nooit te veel verzekerd, maar ook nooit te weinig. Een nieuwe verzekering, een aanpassing of het laten vervallen van een verzekering, altijd is er een duidelijke uitleg met voor- en nadelen.

De aanpak van Paul en zijn team past prima bij mij, de lijnen zijn kort en het is zeker een goede basis voor de lange termijn. Ik weet dan ook zeker dat ik op deze manier nog lang een tevreden klant zal blijven. Of het nu een kort telefoontje met een vraag of schademelding betreft, of een uitgebreid gesprek op kantoor of bij mij thuis; er volgt altijd een gedegen antwoord, advies, of offerte op maat.

Vanaf half dit jaar wellicht ook voor afspraken in zijn nieuwe pand, voor nu alvast veel succes met de inrichting en verhuizing.

Bedrijfsnaam: Verstijlen Hekwerken
Klantnaam: Roger Verstijlen
Website: www.verstijlenhekwerken.nl